Otthon
Laminált padló a Lőrinc Parkettaszaküzlet kft. kínálatában

Laminált padló a Lőrinc Parkettaszaküzlet kft. kínálatában

Egy jó minőségű laminált padló olyan eleme lehet új lakásának, amelyik kellően elősegíti majd a lakók komfortérzetét, ugyanakkor büszkén vállalhatják a vendégek előtt is otthonukban a szemnek is csalogató, esztétikus padlómegoldást minden helyzetben.

A Lőrinc Parkettaszaküzlet kft. olyan jó minőségű laminált padlókat kínál a vásárlói számára, amelyek neves gyártóktól származnak, és nagy strapabíró képességüknek köszönhetően kiállják az idő próbáját. Számos módon variálhatjuk őket a különböző parketta mintás, svédpadló utánzat vagy kőmintás megjelenéseiknek köszönhetően, melyek színben és különböző árnyalataikban eltérhetnek egymástól. Az általunk kínált laminált padló választék természetes fa alapanyagú termékekből áll össze, amelyek egyesítik magukban a szépséget, a technológiát és a tradíciót.

A laminált padló lerakása rendkívül egyszerű, klikkes vagy ragasztható formában is kapható, amelyet kis segítséggel még akár mi is lerakhatunk. Mindazonáltal ajánljuk ügyfeleinknek, hogy a megfelelő precizitás és az elvárt eredmény érdekében forduljanak szakemberhez, ez ugyanis roppant idősporló lehet számunkra, és megőrizhet az esetleges későbbi kellemetlenségektől is. Hálószobába és kisforgalmú helyiségekbe általában a 6 mm-es, nappaliba a 7 mm-es, előszobába és kisforgalmú irodákba a 8 mm-es, míg közepes forgalmú irodákba vagy üzletekbe a 12 mm-es változatot szoktuk ajánlani.

A laminált padlók későbbi használatakor roppant egyszerű a tisztításuk is, ugyanis nem szívják magukba a koszt, időszakosan csupán egy nedves ruhával kell őket feltörölni, és tovább biztosítják a kellemes megjelenést és a komfortos összhatást lakásunknak számára.