Gazdaság
Cégalapítás lassan, hatékonyan

Cégalapítás lassan, hatékonyan

Már hosszú ideje gondolkodik cégalapításon, döntéseit megfontoltan és alaposan szeretné meghozni a biztos siker elérése érdekében? Önnek fontos az is, hogy költséghatékony, mégis professzionális segítségben részesüljön olyan szakértői csapat által, akik bizonyítottan értik a dolgukat? Jó hírünk van: a Céghmesternél most megtalálta, amit keresett!

A cégalapítás megfelelő szakértelem mellett egy meglehetősen egyszerű folyamat. Ahhoz azonban, hogy zökkenőmentesen haladjunk közösen a cégalapítás útján, roppant fontos lehet, hogy ügyfelünknek legyen egy átfogó tervezése, látása az új vállalkozás jövőjét illetően. Értelemszerű módon a lassú cégalapítás, ahogy a munkafolyamatok nevében is benne van, több időt is igénybe vehet a különböző ügyintézések kivitelezésének, és az előzőleges tervezés meglétének függvényében. Ezt az eljárási formát a Céghmester szakértői kifejezetten azok számára biztosítják, akik számára az induló anyagi fedezet költségérzékenyebb, és jobban kedvelik a költséghatékonyabb, de ugyanakkor célravezető megoldásokat, illetve nem fontos számukra, hogy sürgetett időn belül valósuljon meg a cégalapítás.

Adategyeztetésre nálunk személyesen, helyszíni vagy online adategyeztetés formájában is van lehetőség e-mailben. A folyamat az adóregisztráció és a cégbírósági bejegyzés figyelembevételével a beküldéstől számítva két-három munkanapot vehet igénybe a tapasztalataink szerint. A lassú cégalapítási eljárás esetén is tehát az iratok bírósági beküldése már az aláírás napján megtörténik.

A sikeresen bejegyzett cég iratainak átadása az ügyintéző irodában, előzetes időpont egyeztetése nélkül történik, nyitvatartási időben.

Céghmester – keressen bennünket, hogy segíthessünk!