Otthon
A műfű felszínén élmény sétálni, és még csak gondozni sem kell!

A műfű felszínén élmény sétálni, és még csak gondozni sem kell!

Megvan az az érzés, amikor mezítláb belesüppedünk egy pihe-puha, selymes füves talajba, és tökéletesen szabadnak érezzük magunkat? Ez aztán az utánozhatatlan életérzés! Azonban a hagyományos füves talajon ez az érzés sajnos mulandó lehet, mivel számos hatásnak van kitéve a gyep, melyek rongálják a minőségét.

Ha szeretnénk garantáltan hosszan élvezni ezt a szabadságot, amit egy selymes füves talajba süppedés nyújt, akkor mindenképp érdemes a műfű választása mellett dönteni. A műfű mellett nem kell aggodalmaskodnunk, ha erősebb napsugárzás van, vagy éppen jégeső zúdul a kertre. Nem kell félteni a műfüvet a háziállatoktól sem, sőt, a gyerekektől sem. Akármilyen magas igénybevételnek legyen is kitéve kertünk, a műfű bírja a strapát!

Továbbá, rengeteg időt takarít meg a számunkra, hiszen nem kell hetente füvet nyírni, ha szépnek is gondozottnak szeretnénk látni kertünket. Nem kell a locsolásra nagy mennyiségű vizet pazarolnunk, és nem kell egyéb karbantartási munkálatokkal sem foglalkoznunk. Szinte csak minimális gondozást igényel, ha ráhullanak a levelek, legereblyézzük a műfűről, vagy, ha valamilyen koszolódás éri, letakarítjuk. Olykor érdemes átsöpörni a műfüvet, már csak a por miatt is, de lényegében ennyi.

Ugyanúgy, ahogy az otthonunkban rendet rakunk, és elpakoljuk például a szőnyegről a gyerekjátékokat. Nagyjából ilyen szinten igényel a műgyep is karbantartást. Minimálisan. Amennyire a helyzet megköveteli. De nem kell rendszeresen nyírni, locsolni ahhoz, hogy ne uralkodjon el a káosz és az igénytelenség a kertünkben. És ez a nem mindegy. Minőségi műgyepért látogasson el a mufuplacc.hu oldalára és kérje bátran tanácsukat a legjobb döntés érdekében!